Εταιρεία

• Απαράμιλλη πείρα
• Εξατομικευμένες     Υπηρεσίες
• Ταχύτατη Παράδοση

Μια εταιρεία με αξιοζήλευτη πείρα σχεδόν 25 ετών στον κλάδο, με πρώτιστο στόχο την προστασία της άμεμπτης φήμης της και της εμπιστοσύνης των αξιότιμων πελατών της.

Η εταιρία DOORSAFETY ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με στόχο όχι απλά να καταλάβει ένα κομμάτι της αγοράς των πορτών ασφαλείας, αλλά να πρωτοπορήσει στον κλάδο, παρέχοντας υπηρεσίες πλήρως προσαρμοσμένες στο γούστο και στις απαιτήσεις ανθρώπων που δεν ικανοποιούνται από τη μετριότητα και το συνηθισμένο. 

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ

 Γιατί παραδίδουμε και τοποθετούμε ταχύτητα, με μέσο χρόνο παράδοσης τις 10 - 15 ημέρες.


 Γιατί οι πόρτες κατασκευάζονται πλήρως στην Ελλάδα.
Γιατί προσφέρουμε έγγραφη εγγύηση.
Γιατί η μεταφορά και η τοποθέτηση είναι εντελώς δωρεάν.


Γιατί μόλις το συνεργείο μας αφήσει το χώρο σας, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να απολαύσετε την ασφάλεια και τη φινέτσα της καινούργιας σας πόρτας. Τίποτε άλλο.


 Γνωρίζετε κάποια άλλη εταιρεία που μπορεί να σας προσφέρει κάτι αντίστοιχο;

Πρωτοπορία; Σε ποιους τομείς;
Σας προσφέρουμε πλήρως εξατομικευμένες θωρακισμένες πόρτες που κατασκευάζονται κατά παραγγελία μόνο για εσάς, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και τα δικά σας κριτήρια ασφάλειας, καθώς και σε αρμονία με το μοναδικό, προσωπικό σας γούστο.
Παράλληλα σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία από εσωτερικές πόρτες, γκαραζόπορτες (συρόμενες, οροφής), αυτοματισμούς (μηχανισμούς κτλ., ακόμη και σε πόρτες που δεν είχαν αρχικά) που αναμφισβήτητα θα καλύψουν τις ανάγκες σας για ασφάλεια και άψογη αισθητική.

Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για τοποθέτηση εντός 15 ημερών, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη παράγοντες όπως ο αριθμός των τεμαχίων, το υλικό κατασκευής κτλ.
Όλες οι πόρτες ασφαλείας – θωρακισμένες πόρτες που σας προσφέρουμε κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια ποιότητας και υλικών.
Κάθε πόρτα ασφαλείας – θωρακισμένη πόρτα που τοποθετούν τα έμπειρα, εξειδικευμένα συνεργεία μας, συνοδεύεται από αντίστοιχη έγγραφη εγγύηση.
Η μεταφορά και η τοποθέτηση γίνονται δωρεάν, δίχως καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Τα συνεργεία μας φροντίζουν να αφήσουν το χώρο στον οποίο εργάστηκαν πεντακάθαρο και πλήρως λειτουργικό, δίχως να αφήνουν κάποιο ίχνος που να προδίδει τις εντατικές εργασίες τοποθέτησης που προηγήθηκαν.
Ας συνοψίσουμε: